Diensten

Taxi Gouda

Na een avondje uit, een heerlijk diner in een restaurant, een gezellige avond in de schouwburg, een bezoek aan familie of vrienden, of welke activiteit dan ook. Wij staan voor u klaar.

Taxi naar Schiphol? Wij rijden naar alle internationale Luchthavens vanaf €39,50

Taxi Gouda naar Schiphol €49,50 all-inclusief. Wij zijn gespecialiseerd in zowel gecombineerd als individueel vervoer van en naar bijvoorbeeld de luchthavens Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport, Brussels Airport, Zaventem en Dusseldorf. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Wij brengen u tot aan de vertrekhal en halen u vanaf de aankomsthal op.

Taxibusjes

Heeft u een bruiloft, een groepsuitje met vrienden of collega’s of een kinderpartijtje. Boek nu direct uw groepsvervoer!

Leerlingenvervoer

Kinderen die ver van school wonen, of die vanwege een handicap of stoornis niet zelf naar school kunnen gaan, kunnen mee met onze leerlingenvervoer.

Dubbele chauffeursdiensten

Wanneer u na een gezellige avond uit in het toch iets meer alcohol heeft genuttigd dan is toegestaan om met uw eigen auto naar huis te gaan, kunt u ons bellen. Wij bieden u een taxi met dubbele chauffeur. U wordt netjes met de taxi naar huis gebracht, en de 2e chauffeur brengt uw auto veilig naar huis, zodat u de volgende dag gelijk weer over uw auto beschikt.